• healing
 • Healing

  Bij veel klachten helpt een healing. Healing betekent heel worden. Het kan helpen bij onder meer angst, stress, pijn, depressie, het gevoel niet met beide benen op de grond te staan, slecht slapen, een dierbare persoon verloren…………. Kortom, je voelt je niet lekker in je vel of bent er letterlijk ziek van geworden.

  Ieder mens heeft naast zijn fysieke lichaam ook een energielichaam. Dit energielichaam omhult en doordringt het fysieke lichaam en bestaat uit de aura en de chakra’s.

  De energiestroom kan door allerlei oorzaken uit evenwicht raken. Bij een Aura- en Chakra healing wordt het evenwicht op energetisch niveau hersteld.
  Door de aura en chakra’s te behandelen worden blokkades opgeruimd en gaat energie weer stromen. Dit leidt tot een positieve beïnvloeding van je totale wezen. Zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele deel krijgen de volledige aandacht. Hierdoor ga je je beter voelen, kom je meer in evenwicht.

  Zoals ieder mens, zijn ook de aura en de chakra’s uniek. De behandelingen zijn daarom altijd zorgvuldig afgestemd op ieder individu.
  Ook bij kinderen heeft een healing een aangenaam en krachtig helend effect op hun lichamelijke en geestelijke problemen of gesteldheid.

  Uurtarief: € 80,–
  Contact: telefoon 06 – 41318044 of email bernards@home.nl

  Reading

  Waarom overkomt mij dit? Hoe kan ik mijn leven veranderen? Zijn er boodschappen van mijn gidsen die mij iets willen vertellen waardoor ik geholpen word………

  Bij een reading “lees” ik informatie die in je energiesysteem aanwezig is. De vragen die je kunt stellen bij een reading kunnen gaan over jezelf, relaties, werk, over je gezondheid. Ook vorige levens kunnen aan de orde komen. Het enige gebied dat een reading feitelijk uitsluit is de toekomst, omdat dat de vrije keuze over de weg die we gaan mogelijk beïnvloedt.

  Een reading geeft in korte tijd inzicht over waar je op dit moment staat in je leven. Het kan helder maken waarom je dingen doet zoals je ze doet.
  De waargenomen beelden, woorden en boodschappen hebben een hoge transformerende betekenis. Het helpt je te groeien. Bewustwording van je eigen patronen zijn een eerste stap tot verandering. Een reading wordt afgesloten met een healing om het persoonlijk proces te ondersteunen.

  Uurtarief: € 75,–
  Contact of bel 06 – 41318044 of email info@marianbernards.nl